Ons retourbeleid duurt 14 dagen en is gratis voor inwoners van België. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoopbevestiging, kunnen we helaas geen retourzending accepteren of restitutie aanbieden.

Wil je afzien van je aankoop, dan kan je binnen de 14 dagen je aankoop ruilen of retourneren. 

Meld je retour aan per mail info@citysport.be onder vermelding van je ordernummer. Vermeld ook de reden van het terugzenden (te groot, te klein, niet volgens verwachting,...). 

Stuur je retour, ongedragen, voorzien van alle labels en verpakkingen binnen de 14 dagen terug naar:

City Sport
Kapelstraat 69
9100 Sint-Niklaas


Vermeld bij je pakje met de retour artikels
- je ordernummer + naam
- de reden van de retour
- indien je via overschrijving hebt betaald, je rekeningnummer

Terugbetaling

- Binnen de 10 werkdagen na ontvangst wordt jouw retour terugbetaald. 
- Betaalde je via Mollie, dan storten wij het bedrag via deze weg terug. 
- Betaalde je per overschrijving, dan betalen wij het bedrag ook terug via overschrijving.
- Wil je graag een tegoedbon? Vermeld dit bij je retour en wij mailen je de tegoedbon door. 
- Verzendkosten worden niet terugbetaald. 

We bieden geen directe ruildiensten aan. Als je een andere maat of een ander artikel wilt kopen, vraag dan een retour aan en verwerk gerust een nieuwe bestelling. 

Niet-retourneerbare artikelen: 

  • Cadeaubonnen 
  • Snarenhaspels 
  • Tennis-, padel-, squash- en tafeltennisballen
  • Badmintonshuttles 
  • Rackets met geïnstalleerde snaren 
  • Manden en ballenverzamelaars 
  • Waterflessen 
  • Alle artikelen gemarkeerd met 'Uitverkoop’

Om in aanmerking te komen voor terugbetaling


Geretourneerde artikelen moeten in dezelfde originele staat verkeren: ongebruikt, ongedragen, in hun oorspronkelijke verpakking en met alle labels er nog aan. Retourartikelen zoals schoenen moeten worden verzonden in een verzenddoos of een vergelijkbare verzendcontainer. Ze kunnen niet worden verzonden in de originele schoenendoos van het merk als verzendcontainer.

Retourvoorwaarden

Rackets 

De originele plastic gripcover mag niet verwijderd zijn. Het moet ongebruikt, onbespannen en in de originele verpakking zijn. Als u onze bespanservice hebt geselecteerd, kan deze niet worden terugbetaald/geannuleerd nadat de service is uitgevoerd, ongeacht de status van de bestelling. 

Tassen 

Ongebruikt, in dezelfde originele staat met alle kaartjes aanwezig. 

Schoenen 

Schoenen moeten ongebruikt, in de originele staat en in de doos van de fabrikant geretourneerd worden. De doos van de fabrikant moet onbeschadigd en ongemarkeerd zijn. Schoenen kunnen niet in de doos van de fabrikant worden verzonden. De doos moet in een verzenddoos of een soortgelijk verzendcontainer worden geplaatst. 

Kleding 

Ongebruikt, in dezelfde originele staat met alle kaartjes aanwezig. 

Als uw retourzending niet voldoet aan ons beleid, wordt deze op uw kosten aan u geretourneerd. 

Terugbetalingen (indien van toepassing) 

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Na goedkeuring van uw retourzending wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw oorspronkelijke betaalmethode toegepast. Het kan tot 7 werkdagen duren voordat het retourproces is voltooid. 

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing) 

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan gerust contact op met je creditcardmaatschappij, aangezien het enige tijd kan duren voordat je terugbetaling officieel wordt geboekt. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op info@citysport.be. We helpen je graag verder!