De prijzen vermeld op www.citysport.be zijn inclusief BTW. Zij gelden enkel voor bestellingen geplaatst via www.citysport.be.

Niettegenstaande www.citysport.be met de nodige zorg werd opgebouwd, kunnen er zich mogelijk fouten voordoen in de op de website www.verloysport.be weergegeven prijzen. Enige foutief weergegeven prijzen zullen zo spoedig mogelijk worden gecorrigeerd en zullen in ieder geval niet bindend zijn.

Afzonderlijke kosten voor verzending, verwerking en eventueel daarop van toepassing zijnde belastingen worden weergegeven wanneer u uw bestelling plaatst.

Land

Verzendkost

Gratis levering bij bestelling vanaf

Levertermijn

België (0-10kg)

€ 6,4

€ 75

1 à 3 werkdagen

Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk (0-10kg)

€ 10

-

2 à 5 werkdagen

Rest van Europa

€ 20

-

Op aanvraag

Rest van de wereld

€ 45

-

Op aanvraag


De verzendkosten worden aangegeven bij het winkelmandje. De tarieven voor de Benelux en Frankrijk zijn staan hieronder. Voor verzending naar andere landen, gelieve ons te contacteren om het juiste tarief te ontvangen

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan City Sport.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door City Sport was geboden.